Actorii Ewan McGregor şi Mary Elizabeth Winstead, care au jucat împreună în „Birds of Prey” (2020) şi în serialul „Fargo”, au un băiat care a fost botezat Laurie, relatează site-ul Buzzfeed citat de News.ro.

Ewan McGregor in rolul lui Obi-Wan KenobiFoto: Captura video

Fiica cea mai mare a lui McGregor, Clara, în vârstă de 25 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram două imagini alături de textul: „Bine ai venit pe lume, frăţiorule. Felicitări tatălui meu şi lui Mary - acesta este cel mai frumos cadou”.

Esther, sora ei în vârstă de 19 ani, i-a urat bun venit în familie nou născutului Laurie tot pe Instagram, unde a publicat câteva imagini.

Winstead, în vârstă de 36 de ani, nu a făcut public faptul că este însărcinată.

Ewan McGregor, în vârstă de 50 de ani, mai are doi copii, Jamyan, în vârstă de 20 de ani, şi Anouk, în vârstă de 10 ani, din căsnicia cu Eve Mavrakis, de care a divorţat după 22 de ani.

McGregor şi Winstead s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru serialul „Fargo”, la finalul anului 2016. În mai 2017, ea s-a despărţit de Riley Stearns, cu care era căsătorită de şapte ani.

În toamna aceluiaşi an, potrivit tabloidelor, a început relaţia ei cu McGregor.

După mai multe luni, actorul a depus cererea de divorţ de Mavrakis, invocând diferenţe ireconciliabile. În noiembrie 2019, McGregor a cerut unui judecător să îi declare pe el şi Mavrakis celibatari înainte de finalizarea divorţului, în vara anului trecut.

Pentru mai multe vești de la Hollywood poți citi rubrica Nerd Alert de weekendul tocmai încheiat: