La sosirea sa miercuri la premiera filmului "The Story of My Wife", prezentat la Festivalul de la Cannes, actriţa americană Sharon Stone a devenit regina incontestabilă a covorului roşu, datorită rochiei sale impresionante, o creaţie haute couture a casei de modă Dolce &Gabbana, relatează EFE.

Sharon Stone la Cannes (sursa: Instagram)Foto: Hotnews

După anularea ediţiei din 2020, Festivalul de la Cannes a recuperat anul acesta întreaga sa splendoare ce l-a caracterizat încă de la înfiinţarea sa, când a devenit un eveniment asociat nu doar filmelor, ci şi marilor actori, ţinutelor haute couture şi bijuteriilor de lux.

În această notă şi-a făcut apariţia Sharon Stone, 63 de ani, într-o fabuloasă rochie din tul bleu-ciel cu corset, pe care au fost aplicate flori de diferite culori. De altfel, vedeta a postat pe instagram mai multe fotografii în care poartă ținuta spectaculoasă, afirmând că este rochia visurilor.

Un model care a eclipsat celelalte ţinute haute couture, care au preferat materialele transparente, strasurile sau decolteurile spectaculoase, precum cea cu care s-a afişat Bella Hadid, o creaţie a firmei Schiaparelli.

La prezentarea filmului "Aline", al realizatoarei franceze Valérie Lemercier, a participat şi top modelul brazilian Isabeli Fontana, cu o rochie cu corset semi-transparentă, mulată pe corp şi presărată cu paiete argintii, creaţie a designerului Rami Kadi, scrie Agerpres.

O altă ţinută la fel de strălucitoare a fost şi cea purtată de actriţa spaniolă Nieves Alvarez, care a îmbrăcat o rochie cu corset şi decolteu asimetric, semnată de Elie Saab. Un model fluid gri perlă, plin de falduri şi strâns într-o floare pe un umăr.

A surprins şi o ţinută a cunoscutei influenceriţe Marta Lozano, care a purtat o rochie din satin amplă, care se despica în faţă, lăsând la vedere pantaloni în acelaşi ton, creaţie a designerului spaniol Lorenzo Caprile. Un model roşu aprins, foarte original, care se pierdea în nuanţa covorului roşu pe care păşea.