Angelina Jolie a obținut o victorie în bătălia legală împotriva lui Brad Pitt, deoarece judecătorul care le supraveghea divorțul și custodia copiilor lor a fost lăsat în afara cazului, potrivit AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cele două vedete, care au șase copii și au fost odată cel mai tare cuplu de la Hollywood, au depus cererea de divorț în 2016 și s-au confruntat de atunci cu avocații.

În mai, judecătorul numit să se pronunțe cu privire la separarea lor - care și-a sărbătorit căsătoria în Franța în 2014 - i-a acordat lui Brad Pitt custodia comună a copiilor săi. Acest magistrat, pensionar, oficiază într-un cadru privat și nu într-o instanță.

Această decizie înseamnă că procesul va trebui să înceapă din nou în fața unui nou judecător.

Actorii s-au întâlnit în 2004 pe platoul de filmare „Domnul și doamna Smith”, în care au jucat un cuplu. La acea vreme, Brad Pitt era încă căsătorit cu Jennifer Aniston.

Actorul în vârstă de 57 de ani a fost acuzat că l-a lovit pe unul dintre copiii săi într-un zbor din Franța către Los Angeles, cu puțin timp înainte ca partenera sa să ceară divorțul, dar de atunci a fost reabilitat de FBI și asistenții sociali.

În 2018, Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la un acord de custodie extrajudiciară, care se pare că a fost anulat de atunci.

Condițiile sale nu fuseseră făcute publice, însă, potrivit presei americane, Brad Pitt solicita custodia comună, în timp ce Angelina Jolie cerea custodia exclusivă.