Jennifer Lopez a împlinit sâmbătă 52 de ani, iar fanii doritori să o revadă alături de Ben Affleck și-ar putea vedea visul cu ochii după ce vedeta a postat pe Instagram mai multe fotografii în costum de baie, afișând o siluetă de invidiat și strecurând printre poze și surpriza de ziua sa: un sărut cu celebrul actor, cu care a fost logodită la începutul anilor 2000.

Jennifer Lopez si Ben Affleck (Instagram- Screenshot)Foto: Hotnews

Lopez a postat fotografia, printre altele, cu mesajul: "5 2 ... care-i treaba ...".

Artista care a împlinit 52 de ani apare alături de Ben Affleck și într-un video postat vineri pe aceeași rețea socială de către o prietenă, actirța Leah Remini. Postarea includea și fotografii și clipuri de la ziua de naștere a acesteia, care a fost serbată în iunie.

Cei doi au fost surprinși recent de paparazzi și încă de la începutul verii s-a speculat că au reluat relația imediat după ce Lopez s-a despărțit de logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, cu care a fost împreună vreme de patru ani.

Affleck și Lopez s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare, jucând amândoi în comedia romantică "Gigli".

Au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărțit în 2004, după numai un an de relație. După despărțire, Ben Affleck s-a însurat cu Jennifer Garner, într-o ceremonie privată. Cei doi au trei copii, însă sunt divorțați oficial din 2017, amintește CNN.