Cântăreaţa şi femeia de afaceri Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari, a anunţat miercuri revista Forbes, devenind astfel una dintre cele mai bogate muziciene de pe planetă, informează AFP și Agerpres.

RihannaFoto: ANGELA WEISS/AFP/ Profimedia

Vedeta de R&B şi-a fructificat succesele într-un imperiu masiv în sectoarele modei şi produselor de înfrumuseţare, astfel că, în prezent, veniturile sale le eclipsează pe cele ale unor superstaruri ca Madonna şi Beyoncé.

Originară din insula Barbados, Robyn Rihanna Fenty, în vârstă de 33 de ani, şi-a făcut o intrare uimitoare pe scena muzicală internaţională în 2003.

Şi chiar dacă vânzările de discuri şi turneele au contribuit la averea sa, talentul ei antreprenorial a fost cel care a catapultat-o printre cei super-bogaţi.

Forbes, care realizează în mod regulat un clasament cu cei mai bogaţi oameni din lume, a estimat miercuri că aproximativ 1,4 miliarde din averea Rihannei provin de la marca sa de make-up, Fenty Beauty, creată în parteneriat cu gigantul francez de lux LVMH.

Rihanna este, de asemenea, co-proprietară a liniei sale de lenjerie Savage X Fenty, care contribuie cu 270 de milioane de dolari net la averea sa, potrivit Forbes.

Deşi nu a mai lansat niciun album din 2016, cântăreaţa continuă să aibă o uriaşă influenţă online, cu peste 100 de milioane de fani pe Instagram şi Twitter.