Odata cu schimbarea anotimpurilor, am incercat sa aflam ce mai e nou in tendintele legate de bijuterii. Avem vesti bune: designul bijuteriilor va contine culori calde, pline de viata, pentru ca primavara aceasta va fi un sezon in care culorile vor exploda. Acest lucru se va reflecta si in bijuteriile pe care le vom purta.

Culoarea principala care face trecerea de la iarna la primavara este galbenul, culoarea pe care o folosim in general pentru a ne aduce aminte de vremurile insorite si pentru a ne mai lumina ziua.

Chihlimbar in diverse nuante
Foto: storesonlinepro.com

Pietrele pretioase precum topazul galben, chihlimbarul, margelele din sticla si pietrele care imita diamantul se vor purta in aceasta primavara, nu doar in nuante de galben, ci si in tonuri de mov si nuante complementare de roz. Asadar, ametistul, topazul roz, quartzul trandafiriu si bijuteriile cu perle roz vor aduce echilibru si armonie in tinuta ta.

Quartzul trandafiriu se potriveste
cu bijuteriile din argint
Foto: 925treasures.com

Ultimul la moda, dar nu cel din urma, este albastrul. Emanand o energie calma, tonurile de albastru se vor purta mereu, asadar te poti orienta catre inele, cercei, coliere sau bratari cu jad albastru, safire micute, lazulit, topaz si opal bleumarin, precum si margele din sticla in nuante marine.

Colier cu topaz albastru
Foto: zulumoon.com

Sursa: squidoo.com