Actrița americană Halle Berry a debutat ca regizoare a filmului „Bruised” în care joacă și rolul luptătoarei MMA Jacke Justice, continuând filmările după ce și-a rupt două coaste în prima zi pe platou, relatează Insider.

„Bruised” reprezinta si debutul regizoral al lui Halle BerryFoto: Netflix

Fosta fată Bond joacă rolul unei luptătoare care, după o perioadă de declin a carierei, se motivează să se întoarcă în ring pentru o ultimă luptă.

Berry a dezvăluit într-un interviu acordat Entertainment Weekly că marea provocare în ceea ce privește finalizarea filmului nu a fost să se afle în scaunul regizoral pentru prima dată ci să joace cu două coaste rupte.

Actrița americană a relatat că și-a rupt coastele în prima zi de filmări în timp ce Eric Brown, coregraful și coordonatorul cascadoriilor pentru film, a declarat pentru EW că rana nu a fost una minoră.

„A fost o rană oarecum nebunească. Dar asta era intensitatea ei... Halle e un caz special. Am lucrat cu nenumărați actori și aproape niciunul nu are etica ei de muncă”, a afirmat Brown.

Aceasta nu este dată când actrița și-a rupt coaste în timpul filmărilor, pățind asta și pe platoul „John Wick: Chapter 3 - Parabellum”.

„I-am spus producătorului despre asta, el le-a zis celor de la asigurări. A trebuit să oprim filmările timp de luni de zile, a fost un chin”, și-a amintit Berry.

„De data aceasta, fiindcă a fost vorba de un film independent, nu am avut un buget mare. Regizorul din mine a zis 'N-am ajuns atât de departe și n-am muncit atât de mult ca să merg acasă'”, a relatat aceasta.

„Bruised” va fi lansat pe Netflix pe data 24 noiembrie a acestui an.

Citește și: