Actriţa Scarlett Johansson şi actorul Colin Jost au anunţat naşterea primului lor copil, relatează EFE.

HotNews.roFoto: Hotnews

"OK, OK avem un băieţel, Se numeşte Cosmo. Îl iubim foarte mult", a scris Jost pe contul său de Instagram. Actorul a cerut totodată respectarea intimităţii familiei sale în aceste momente.

Cosmo este al doilea copil al lui Scarlett Johansson, care mai are o fiică, Rose Dorothy, născută în 2014 în timpul căsătoriei sale cu francezul Romain Dauriac.

Scarlett Johansson (36 de ani) şi Colin Jost (39 de ani) s-au căsătorit în 2020. Este a treia căsătorie pentru actriţă, care a mai fost măritată cu Ryan Reynolds (2008-2011) şi Romain Dauriac (2014-2017).

De două ori nominalizată la Oscar pentru rolurile sale din "Jojo Rabbit" (2019) "Marriage Story" (2019), Johansson a atras atenţia mass-media în ultimele săptămânii în urma scandalului "Black Widow"(2021).

Protagonistă şi producătoare a filmului "Black Widow", una dintre superproducţiile Marvel, Scarlett Johansson a denunţat la sfârşitul lunii iulie compania Disney pentru lansarea simultană în cinematografe şi pe platforma Disney+ a acestui film care, potrivit ei, a fost astfel prejudiciat financiar.

Potrivit actriţei, o parte importantă a salariilor depindea de încasările la box-office şi prin urmare obţinuse de la Marvel promisiunea ca filmul să fie lansat doar pe marile ecrane. "Disney (proprietar al Marvel) era conştient de această promisiune, însă chiar şi aşa a încălcat angajamentul cu Marvel şi a lansat filmul simultan pe platforma sa Disney+", a denunţat actriţa.

Gigantul Disney a răspuns cu asprime criticilor lui Johansson, susţinând că a respectat termenii contractului şi că lansarea filmului pe platforma sa de streaming, cu un acces bonus, a permis filmului să aibă încasări suplimentare. (Sursa: Agerpres)