Invitat intr-o emisiune a Radio Total, Marius Moga a discutat despre lumea muzicala din Romania, care la fel ca si in alte tari, nu cunoaste o coeziune de breasla deosebita. „Cred ca si afara se mananca intre ei, solidaritate nu prea are cum sa existe".

Din acest punct de vedere, Moga considera muzica drept „o sora mai mica, mai saraca si mai urata a politicii", se afirma intr-un comunicat.

Artistul isi argumenteaza afirmatia prin aceea ca muzica este „mai mica, ca si amploare, mai saraca, pentru ca in nici un caz nu se invart banii care se invart in politica si mai urata pentru ca am impresia cateodata ca in breasla asta oamenii se urasc mai rau decat se urasc politicienii. Macar politicienii trebuie sa fie neaparat diplomati, ca altfel nu rezista, in muzica iti permiti sa fii si direct", a explicat Marius Moga.

Despre Moga se spunea ca la varsta de 23 de ani "detinea 70% din piata muzicala romaneasca". La auzul aceste afirmatii, artistul a replicat "Nu sunt un Becali al muzicii, doar ca imi place sa lucrez cu mai multi artisti si astfel ajung uneori sa am piese in topurile muzicale care se bat intre ele."