Actorul american Jeff Bridges, cunoscut pentru rolurile sale din filme ca The Big Lebowski, The Fisher King sau Tron: Legacy, a dezvăluit că a contractat COVID-19 în luna ianuarie și a fost spitalizat timp de săptămâni în timp ce era tratat pentru cancer, relatează Insider.

HotNews.roFoto: Hotnews

Atât Bridges cât și soția sa au fost testați pozitiv cu coronavirusul după ce au intrat în contact cu o persoană infectată la unitatea medicală unde acesta urma un regim de chimioterapie.

Actorul a relatat pe site-ul său că soția sa a rămas în spital timp de 5 zile în timp ce el a fost externat după 5 săptămâni.

„Motivul pentru care am fost acolo atât de mult este fiindcă sistemul meu imunitar este ciuruit din cauza chimioterapiei”, a scris acesta.

„Dansul meu cu [COVID-19] a făcut cancerul meu să pară o floare la ureche”, a mai notat actorul.

Bridges a anunțat de asemenea că, din fericire, cancerul a intrat în remisie.

Aclamatul actor american, câștigător a două Globuri de Aur și a unui Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 2009 (pentru rolul din Crazy Heart), anunțase în luna octombrie a anului trecut că a fost diagnosticat cu limfom.

„Deși este o boală gravă, mă simt norocos să am o echipă grozavă de doctori și prognoza este bună”, declara Bridges la momentul respectiv.