Luminita Anghel revine pe piata muzicala cu un nou videoclip pentru piesa “My Everything". Clipul, realizat de echipa de la Castel Film, pastreaza aceeasi tonalitate stilistica pe care artista a abordat-o si in ultimul sau videoclip “Love will Come”, adica tot o poveste de dragoste intre o tanara si un pictor, dar de data aceasta cu multe fotografii in jur.

Echipa Castel Film a pus la dispozitia artistei studiourile si toate decorurile de la ultimul film realizat in Romania de Steven Segal. Astfel, la doar o saptamina dupa ce Segal a parasit studioul, locul sau a fost luat de romanca noastra. Filmarile pentru acest videoclip au durat doua zile, insa vremeea a fost nefavorabila pentru Luminita, care a inghetat de frig.

Vestimentatia artistei a fost asigurata de desingerul Stephan Pelger, regia a fost semnata de Adrian Conerth iar imaginea de Gabriel Kosuth, producator fiind chiar iubitul vedetei, Bogdan Fraedrich. In total, cheltuielile pentru realizarea clipului s-au ridicat la suma de 15 mii de euro, insa artista s-a aratat multumita de investitie.

Noul videoclip va fi difuzat pe toate posturile de muzica, incepand cu luna martie.

Melodia "My Everything" pentru care Luminita Anghel a filmat videoclipul