Simona Halep (29 de ani) se mărită miercuri, 15 septembrie, cu cel care i-a fost alături în ultimii ani, Toni Iuruc. Evenimentul are loc la Fratelli din Mamaia, iar aproximativ 300 de invitați vor lua parte la petrecere.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dan Bitmann va cânta la nuntă

Conform Fanatik, atmosfera va fi întreținută de Dan Bitmann, Loredana Groza și de formația Pindu.

Cununia civilă va avea loc pe plajă, într-un cadru de vis, iar ea va fi oficiată de Vergil Chițac, primarul din Constanța.

La eveniment vor lua parte aproximativ 300 de invitați.

Nașii celor doi vor fi soții Caramihai. Dani Caramihai, supranumit "Regele nopților albe" este de fapt patronul clublui Fratelli, acolo unde va avea loc petrecerea.

Va fi voie cu telefoanele mobile la nuntă

Stere Halep, tatăl Simonei, a dezmințit informația apărută în spațiul monden conform căreia invitații nu ar avea voie la nuntă cu telefoanele mobile.

"Toate sunt minciuni! Suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu avem nimic de ascuns, nu trebuie să facem altceva" - Stere Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au afișat prima dată împreună la Wimbledon 2019

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după titlul câștigat de sportiva noastră la Wimbledon (iulie 2019).

De atunci, cei doi s-au mai afișat de câteva ori împreună, dar totul a fost păstrat departe de ochii presei tabloide.

În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii, ambele încheiate după scurt timp.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în luna iunie a acestui an, în pauza competițională pe care a avut-o din cauza accidentării suferite la gambă (la turneul de la Roma, pe 12 mai).

Postarea Simonei Halep din ziua nunții

"Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta" - Mark Twain. "Să aveți cu toții o zi frumoasă" - Simona Halep.