Actorul Daniel Craig, care a interpretat rolul celebrului agent 007 în seria James Bond, îl va întruchipa pe ambiţiosul „Macbeth” pe Broadway anul viitor, au anunţat miercuri producătorii spectacolului, potrivit Reuters și Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Noua producţie, cu actriţa irlandeză Ruth Negga în rolul Lady Macbeth, va începe spectacolele pe 29 martie pentru o perioadă limitată de 15 săptămâni.

Daniel Craig, 53 de ani, care a interpretat pentru ultima oară rolul agentului 007 în pelicula „No Time to Die”, cel mai recent film din seria James Bond care a avut premiera mondială marţi la Londra, este un actor de scenă experimentat, care a apărut în 2013 în drama „Betrayal” pe Broadway şi în mai multe spectacole de teatru în capitala britanică.

Noul spectacol „Macbeth” este pus în scenă de producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson. Biletele au fost puse în vânzare miercuri.

„Daniel nu este doar un actor de film extraordinar, ci şi un magnific actor de teatru. Sunt încântat că va susţine revenirea Broadway-ului interpretând acest rol emblematic”, a declarat Broccoli într-un comunicat.

Zeci de piese de teatru şi musicaluri puse în scenă pe Broadway au fost reluate în septembrie după o închidere de 18 luni fără precedent provocată de pandemia de coronavirus.

Citește și: