​Actriţa americană Shannen Doherty, interpreta personajului Brenda Walsh din serialul TV „Beverly Hills, 90210” a publicat pe Instagram o fotografie din timpul tratamentului pentru cancerul de sân cu care se luptă de câțiva ani pentru a îndemna femeile să nu se neglijeze și să meargă la controale regulate.

HotNews.roFoto: Hotnews

„E totul drăguț? Nu, dar acesta este adevărul și dorința mea este că dacă voi împărtăși asta cu voi vom deveni mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul. Sper că prin aceste imagini voi încuraja femeile să-și facă mamografii, să meargă la controalele anuale”, a scris ea în mesajul care însoțește fotografia.

Shannon Doherty în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 4, după ce boala a recidivat.

„Era o chestiune de câteva zile sau de o săptămână până să se afle că eu am cancer în stadiul 4. Aşadar, cancerul a revenit şi de aceea mă aflu aici”, a dezvăluit vedeta americană.

În 2017, Shannen Doherty anunţase că boala cu care fusese diagnosticată în 2015, cancer mamar, a intrat în remisiune.

Timp de peste un an, actriţa a luptat în mod discret cu maladia, deşi a continuat să lucreze, filmând inclusiv pentru „BH90210”, al şaselea serial TV creat în cadrul francizei „Beverly Hills, 90210”, lansat pe micile ecrane în 2019.

Actriţa a dezvăluit că a primit vestea despre reapariţia cancerului în organismul său la scurt timp după moartea unui coleg din distribuţia serialului „Beverly Hills, 902010”, Luke Perry, decedat pe 4 martie 2019.

Shannon Doherty este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din anul 2011.

Artista a spus că a decis să facă public noul ei diagnostic din cauza unor documente judiciare ce urmează să fie făcute publice în această săptămână în cadrul procesului ei cu o companie de asigurări. Printre acele documente judiciare se află şi analizele sale medicale.

„Aş prefera ca oamenii să afle acest lucru de la mine”, a adăugat Shannen Doherty.