Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, aflată în România pentru filmările serialului „Wednesday”, a vizitat Castelul Peleş şi a publicat pe Instagram o înregistrare video în care spune că i-ar plăcea să fi trăit acolo.

Catherine Zeta-Jones la Castelul Peles (captura de ecran)Foto: Hotnews

”Dacă aş fi fost vreodată prinţesă, mi-ar fi plăcut să fi trăit aici”, spune Zeta-Jones în înregistrarea video publicată miercuri seară pe contul ei.

Actrița filmează în fața castelului, ea purtând ochelari de soare şi mască.

În serialul „Wednesday”, regizat de Tim Burton, actriţa în vârstă de 52 de ani joacă rolul Morticia Addams, scrie News.ro.

Zeta-Jones a fost premiată cu Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002), care i-a adus şi un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Globurile de Aur, între altele.

Tim Burton, cunoscut pentru filme ca „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood”, „Mars Attacks”, „Corpse Bride” şi „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, filmează „Wednesday”, un serial cu opt episoade care continuă povestea din „Familia Addams”.

Din distribuţia producţiei realizate de Netflix împreună cu MGM TV şi produsă în colaborare cu Icon Productions (România) fac parte Catherine Zeta Johnes, Jenna Ortega şi Luis Guzmán, dar şi românul George Burcea.

Este programat ca filmările să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară, şi ca serialul să fie lansat la finalul anului 2022.

„Wednesday” este unul dintre puţinele seriale din cariera lui Burton, care a primit de-a lungul carierei două nominalizări la Oscar şi a fost recompensat cu un Glob de Aur şi un premiu Emmy. El a mai regizat episoade din „Alfred Hitchcock Presents” şi a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.