Piers Morgan, personalitate TV controversată, a anunţat că părăseşte emisiunea „Life Stories” de la postul britanic ITV după 12 ani, scrie Variety, potrivit News.

Piers MorganFoto: Fox News / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Emisiunea a prezentat interviuri cu celebrităţi.

„Ştire de ultimă oră: Părăsesc Life Stories după 12 ani şi 100 de emisiuni. Ultima mea emisiune va fi cu fabuloasa prietenă Kate Garraway. Ea va prezenta cele trei emisiuni rămase după ce eu voi pleca pentru a modera propriul show zilnic. A fost minunat!”, a scris Morgan pe Twitter.

Kate Garraway este co-prezentatoare la emisiunea matinală „Goog Morning Britain” de la ITV, program pe care Morgan l-a găzduit. Garraway va fi gazda emisiunilor rămase din seria „Life Stories”, după ce Morgan se va retrage, după un ultim interviu cu Garraway însăşi.

Morgan a stârnit un scandal în Marea Britanie după o altercaţie cu prezentatorul meteo Alex Beresford, care i-a numit comportamentul „diabolic”, ca urmare a remarcilor la adresa lui Meghan Markle.

Prezentatorul de televiziune a spus despre soţia prinţului Harry, actriţa americană Meghan Markle, că este una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează acum cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare şi care anulează pe oricine îndrăzneşte să conteste veridicitatea declaraţiilor lor inflamatorii. Într-un editorial publicat de The Mail on Sunday, Morgan şi-a expus opinia despre agitaţia creată de interviul acordat de cei doi soţi jurnalistei Oprah Winfrey.

Ulterior, Morgan a fost nevoit să renunţe la rolul de gazdă a emisiunii „Good Morning Britain” de la ITV, după ce a refuzat să prezinte scuze.