Gal Gadot va fi Regina cea Rea în filmul „Snow White and the Seven Dwarves”, o nouă versiune a basmului Albă ca Zăpada pe care o pregăteşte studioul Disney, relatează revista Variety, citată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Portalul Deadline a informat miercuri că Gal Gadot se va alătura distribuţiei acestui film, în care actriţa de origine hispanică Rachel Zegler va fi Albă ca Zăpada.

Zegler şi Gadot sunt principalele nume ale acestui film regizat de Marc Webb şi care se încadrează în strategia Disney de a recrea clasicele sale filme de animaţie cu actori în carne şi oase.

Filmografia lui Webb include titluri precum comedia romantică, „500 Days of Summer” (2009), în care joacă Joseph Gordon-Levitt şi Zooey Deschanel; sau superproducţiile cu eroi ca „The Amazing Spider-Man” (2012) şi „The Amazing Spider-Man 2” (2014), ai căror protagonişti sunt Andrew Garfield şi Emma Stone.

„Snow White and the Seven Dwarfs” (1937), adaptare a basmului Albă ca Zăpada al fraţilor Grimm, a fost primul lungmetraj de animaţie al studioului Disney iar cu trecerea timpului a devenit un film cult în istoria animaţiei.

Albă ca Zăpada a inspirat şi alte versiuni mai moderne, precum filmul „Mirror Mirror” (2012), cu Julia Roberts şi Lily Collins; sau „Snow White and the Huntsman” (2012), cu Kristen Stewart.

Rolul Albei ca Zăpada consolidează cariera actriţei Rachel Zegler, care debutează la Hollywood cu rolul Mariei, în noua versiune a musicalului „West Side Story” în regia lui Steven Spielberg, care va avea premiera în decembrie.

Gal Gadot, una dintre actriţele cel mai bine cotate de la Hollywood graţie rolurilor sale din „Wonder Woman” (2017) şi „Wonder Woman 1984” (2020), va putea fi văzută săptămâna viitoare pe Netflix în „Red Notice”, o comedie de acţiune în care mai joacă Dwayne Johnson şi Ryan Reynolds.

Printre proiectele sale viitoare figurează un nou film despre regina Cleopatra, regizat de Patty Jenkins, care a realizat şi cele două filme despre Wonder Woman.

Pentru mai multe informații noi legate de filme poți vedea rubrica Nerd Alert de weekendul acesta sau consulta lista tuturor noutăților anunțate de Netflix pentru luna noiembrie.