Vedeta americană Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, a anunţat că s-a căsătorit joi cu omul de afaceri Carter Reum în Bel-Air, cartierul de lux din Los Angeles, după doi ani de relaţie, relatează revista People, citată de News.ro.

Paris Hilton si sotul eiFoto: Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Vedeta emisiunii de reality-tv „The Simple Life” a publicat pe reţelele de socializare un portret în rochie de mireasă.

„Pentru totdeauna al meu începe astăzi”, a scris ea în mesajul însoţit de un emoticon în formă de inel, data de 11 noiembrie şi hashtagul „tânără căsătorită”.

Carter Reum este un antreprenor american originar din Chicago. El a înfiinţat împreună cu fratele său o companie care vinde băuturi alcoolice.

Paris Hilton şi Carter Reum şi-au anunţat logodna pe 14 februarie.

Printre cei care au participat la ceremonie s-au aflat actriţele Ashley Benson („Pretty Little Liars”) şi Emma Roberts („American Horror Story”), şi cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha.

Daily Mail a publicat fotografii cu invitaţi care soseau la ceremonia care a avut loc în reşedinţa bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton, fiul fondatorului lanţului de hoteluri Hilton.

Potrivit tabloidului britanic, rochia de mireasă a fost creată de Oscar de la Renta.

Paris Hilton a fost logodită de patru ori, dar este pentru prima dată când se căsătoreşte. Ea a documentat pregătirile de nuntă într-o nouă emisiune reality-tv, „Paris in Love”, lansată joi pe platforma americană de streaming Peacock.