Dupa ce a facut audiente astronomice si puncte de rating care a pus pe ganduri marile companii de media din Romania, scandalul Oana – mama lu’ Oana s-a mutat de pe OTV la Antena.

Marti seara, Dan Capatos a avut-o invitata in show-ul lui “pacatos” pe Marioara, mama “papusii” Oana Zavoranu. Ea s-a asezat de bunavoie pe scaunul pacatosilor, dispusa sa-si asume greselile. Si de aici succesul emisiunii a fost garantat. Emisiunea a atins toate temele posibile pe care romanii numai in “Povestiri Adevarate” le mai gasesc dar in editii successive: blesteme, lacrimi in direct, acuze la adresa ginerelui/iubitului fiicei, etc.

Marioara Zavoranu a venit la emisiune chitita sa-si spele imaginea patata de fiica sa pe la toate posturile tv, prin ziare si reviste, ajungand sa concureze linistita la titlul de Monstrul National. Imbracata cu o bluza crem ornata cu elemente tribale pasnice de frunzulite stilizate, pantaloni negri, pantofi cu toc, blonda, coafata si purtand ochelari, femeia nu parea sa fie imaginea descrisa de Oana. Dar cand a deschis gura, totul s-a confirmat. A blestemat-o pe fiica-sa, dar nu rau, a tinut Marioara sa recunoasca in fata natiunii. “'Da, am blestemat-o, pentru ca eram furioasa. Imi pare rau, dar n-am blestemat-o rau. Oricum, imi pare rau ca am facut-o", si-a turnat mama Oanei, cenusa in cap.

Cele doua Zavorance se cearta de cativa ani pentru mostenirea averii si afacerii de la sotul Marioarei si tatal Oanei. Mama vedetei are si un vinovat pentru acest conflict, actualul iubit al Oanei, Pepe. Ea a lasat sa se inteleaga ca scandalul dintre ea si fiica ei a inceput in perioada in care Oana l-a cunoscut pe Pepe.

“E alegerea ei si o inteleg. Pepe este un barbat extraordinar, imi place cum canta, e dragut, dar nu este potrivit pentru fiica mea. N-o mai lasa pe Oana nici macar sa vina la mine sambetele sau duminicile, cum facea pana sa-l cunoasca pe el”, a marturisit mama Oanei, citata de “Libertatea”.

Marioara Zavoranu a adaugat ca fiica ei nu s-a plans niciodata de bani si a fost in permanenta multumita de ceea ce are, inainte sa-l cunoasca pe Pepe. Plus ca, “un barbat, daca este barbat, si-ar fi lasat sotia sa-si terfeleasca mama in atatea emisiuni?”, s-a intrebat retoric, doamna Zavoranu.

In final, totul a capatat accente dramatice de telenovela. Capatos a reusit sa o faca pe femeia-tartor sa planga. Moderatorul i-a daruit Marioarei Zavoranu o papusa intruchipand-o pe fiica ei. Marioara, emotionata, a izbucnit in plans, pentru ca nu mai vazuse papusa pana atunci. Ea se simte frustrata de faptul ca Oana nu a invitat-o la lansarea papusii, scrie „Cancan”. "Oana nu mi-a daruit niciuna. E prima oara cand o vad. Nu m-a chemat nici la lansare, chiar daca parintii lui Pepe au fost de fata", a mai spus mama vedetei.

Oana a comentat emisiunea pentru „Libertatea”, sustinand ca, intr-un final, publicul se poate convinge ca ea nu a mintit. Ba mai mult de atat, Marioara isi doreste sa devina vedeta, sustine fiica ei. „Imi pare bine ca a recunoscut ca m-a blestemat, astfel oamenii isi pot da seama ca eu nu mint. Mi se pare aberant ca se contrazice in declaratii. Spune peste tot ca nu vrea sa fie persoana publica, dar vad ca a acceptat sa se duca la televiziune. Macar sa recunoasca faptul ca vrea sa devina cu orice pret vedeta”, a declarat Oana.

Oricum ar fi, Marioara a lasat sa se inteleaga faptul ca nu va ceda presiunilor fiicei sale si nu-i va da banii ceruti, considerind ca "totul este spre binele ei si va veni vremea cind va intelege", citeaza „7plus”. Acest lucru lasa loc continuarilor nesfarsite ale scandalului Oana – mama lu’ Oana, pentru care multa audienta va mai curge pe Dunare.