După ce un judecător a ridicat vinerea trecută tutela sub care se afla de peste un deceniu, cântăreața Britney Spears a postat pe conturile sale de social media o înregistrare video în care le-a mulțumit fanilor că i-au salvat viața și a vorbit despre planurile sale de viitor, relatează Insider.

Fanii lui BritneyFoto: Ringo Chiu / Zuma Press / Profimedia Images

„Am fost sub tutelă timp de 13 ani. Este o perioadă cu adevărat lungă pentru a fi într-o situație pe care nu ți-o dorești așa că sunt recunoscătoare, sincer, pentru fiecare zi”, afirmă Britney.

Cântăreața a adăugat că „lucrurile mărunte” precum să aibă un cont bancar, propriile ei chei de mașină și să cumpere lumânări au făcut „o diferență uriașă” pentru ea.

Britney a mai spus că dorește să fie o activistă pentru drepturile persoanelor bolnave sau cu dizabilități care se află sub tutelă.

„Sper ca povestea mea să aibă un impact și să ducă la niște schimbări într-un sistem corupt”, a precizat ea.

Cântăreața americană le-a mulțumit fanilor săi care s-au implicat în mișcarea #FreeBritney, spunând că i-au salvat viața prin faptul că au vorbit în numele ei și că au atras atenția publică asupra situației în care se află.

„Sincer, sunteți cei mai tari. Vocea mea a fost amuțită și amenințată atât de mult timp. Nu puteam să vorbesc sau să spun nimic. Cred sincer că voi mi-ați salvat viața”, a subliniat Britney Spears.

Judecătoarea Brenda Panny a aprobat vinerea trecută cererea cântăreței de a fi ridicată tutela, fanii adunați în fața instanței începând să plângă, cânte și danseze după aflarea veștii.