Monica Bellucci a apărut recent pe coperta revistei Sunday Times Style. În vârstă de 57 de ani, actrița a vorbit despre cum se vede bătrânețea la vârsta ei, dar și despre cum reușește să se mențină din punct de vedere fizic cu toate că nu face sport și nu ține diete riguroase.

Monica BellucciFoto: Nick Zonna / IPA / Sipa Press / Profimedia

Deși a dat senzația ani la rândul că este veșnic tânără, Monica Anna Maria Bellucci a ajuns la 57 de ani.

Diva spune că nu practică vreun sport și nici nu a ținut vreodată diete riguroase. Se menține cu ajutorul vinului, a pastelor și a sesiunilor de Pilates.

Italianca nu-și arată vârsta și a vorbit, printre altele, despre cum vrea să îmbătrânească.

"Sunt atât de multe femei care se simt libere să îmbătrânească într-un mod diferit. Nu sunt obsedată de modul în care arăt.

Am fost dintotdeauna o femeie cu forme, niciodată foarte slabă. Vreau să îmbătrânesc natural. Când ai 50 sau 60 de ani nu mai ai aceleași nevoi precum la 20 de ani.

Te schimbi imediat cum apare un copil în viața ta. Deja trecem în plan secundar. Asta îți schimbă perspectiva asupra vieții", spune Monica Bellucci pentru Sunday Times Style.

"Viața are multe momente diferite. Când ești tânăr ai ceea ce se numește în franceză (frumusețea diavolului) , care este pur și simplu naturală.

Fizicul îmbătrânește însă și trebuie să acceptăm asta. Nu putem face nimic.

În același timp, dacă îmbătrânim trebuie să ne considerăm norocoși pentru că înseamnă că avem o viață lungă. Pe măsură ce corpul își pierde puterile, sufletul crește" - Monica Bellucci.

Apoi, diva a vorbit și despre relația pe care o mai are cu fostul soț, Vincent Cassel.

Cei doi s-au despărțit în 2013, dar au păstrat legătura pentru că sunt părinți (au doi copii împreună - Deva Cassel, 17 ani, și Leonie Cassel, 11) și se ocupă în mod egal de creșterea lor.

"Suntem despărțiți de mult timp, dar când ești părinte, ești părinte pe viață. Este frumos să ai totuși o relație pentru copii atunci când acest lucru este posibil" - Monica Bellucci.

În finalul discuției, actrița a fost întrebată despre relația cu Nicolas Lefebvre, 39 de ani, sculptor și model.

"Cred că am o vârstă, acea vârstă care îmi permite să am dreptul să nu răspund", a încheiat Monica Bellucci.

Monica Bellucci, la 57 de ani

Monica Bellucci și Nicolas Lefebvre

Nicolas Lefebvre