Pentru cei cărora „And Just Like That...” nu le-a spus mare lucru, Margaret Lyons, critic tv la prestigiosul The New York Times recomandă o rom-com franțuzească excentrică: „The Hook Up Plan / Dragoste de ocazie”, în original „Plan coeur”.

Secvență din trailerFoto: Netflix

Al treilea și ultimul sezon a venit recent pe Netflix. Sunt în total 30 de episoade, așa că merită luat de la început. În primul sezon, Elsa (Zita Hanrot) încă nu și-a revenit după o despărțire mai veche, așa că prietenele decid să-i închirieze o escortă masculină, Jules (Marc Ruchmann), ca s-o mai învioreze. Iese și mai bine, și mai rău decât și-ar fi putut imagina cineva.

„The Hook Up Plan” este suficient de proaspăt și explicit erotic, cu elemente care să satisfacă multe preferințe, chiar dacă este și puțin cam predictibil. Jules îi este prezentat Elsei drept profesor la o școală, așa că ea are un șoc atunci când află adevărul. Vechile prietenii ajung într-un punct critic când Elsa se confruntă cu îndoieli tot mai mari despre Jules.

Și vestea bună: a apărut un trailer pentru al șaselea și ultimul sezon din „Peaky Blinders”. Nu se știe când va intra în streaming, dar fanii „Peaky” au dat dovadă de multă răbdare după ce s-a încheiat sezonul al cincilea în 2019.