Fiul în vârstă de 17 ani al cântăreței Sinead O’Connor a fost găsit mort, la două zile după ce a fost dat dispărut, relatează The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Artista a anunțat mortea fiului său pe rețelele de socializare, scriind că „a decis să pună capăt luptei sale pământești” și a cerut ca „nimeni să nu-i urmeze exemplul”.

La primele ore ale dimineții de sâmbătă, O’Connor a postat pe Twitter: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Vă rog să fiți în pace”.

Poliția a confirmat sâmbătă moartea adolescentului.

Shane O'Connor a fost dispărut de joi. Tânărul de 17 ani era dispărut din Newbridge, Kildare, și a fost văzut ultima dată vineri dimineață în Tallaght, Dublin 24.

Cântăreaţa, care şi-a schimbat numele în Shuhada'Davitt în 2018, a postat şi un cântec al lui Bob Marley pe care l-a dedicat fiului său, unul dintre cei patru copii pe care îi are artista irlandeză.

Potrivit mediilor irlandeze, potrivit Agerpres, Sinéad O'Connor ameninţase spitalul Tallaght cu un proces, dacă "i se va întâmpla ceva" fiului ei, care se presupune că a reuşit să fugă din acest centru unde se afla sub supraveghere medicală pentru risc de sinucidere.

Poliţia reînnoise apelurile pentru localizarea lui Shane, prin descrierea aspectului fizic şi hainelor cu care era îmbrăcat, indicând ultimul loc în care fusese văzut şi manifestând preocupare faţă de starea tânărului.