Actorul american John Malkovich, al cărui certificat sanitar pentru Covid-19 a expirat, nu a mai avut acces în apartamentul de lux pe care îl rezervase într-un renumit hotel din Veneţia, au anunţat miercuri mai multe instituții mass-media italiene, citate de AFP și Agerpres.

John Malkovich la filmarile pentru serialul Ripley in VenetiaFoto: MS/CIAO PIX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potrivit cotidianului local Il Gazzettino, starul american în vârstă de 68 de ani, care se afla în Cetatea Dogilor pentru două zile de filmări la serialul „Ripley”, a fost nevoit să se mulţumească în cele din urmă cu un apartament obişnuit şi să renunţe la apartamentul de lux pe care îl rezervase în celebrul hotel Danieli, situat la doi paşi de piaţa San Marco.

Contactaţi de AFP, reprezentanţii hotelului au refuzat să facă declaraţii pe această temă, invocând dreptul la respectarea vieţii private.

Agenţia de presă italiană ANSA a confirmat la rândul ei informaţia, citând surse din echipa de producţie a serialului „Ripley”.

În Italia, paşaportul sanitar, care poate fi obţinut după vaccinarea anti-Covid-19 cu schemă completă sau după trecerea prin boală în ultimele şase luni, este indispensabil pentru a avea acces în hoteluri şi restaurante, precum şi în transportul public.

Citește și: John Malkovich va juca rolul legendarului dirijor Sergiu Celibidache în producția „The yellow tie” / Filmările vor avea loc în România, anul acesta