„Ne va fi foarte dor de el!”: Fostul președinte Donald Trump i-a adus vineri un omagiu artistului american Meat Loaf, care a murit la vârsta de 74 de ani și care a apărut în reality show-ul său, potrivit AFP.

Meat Loaf a muritFoto: Captura YouTube

Consacrat în anii 1970 pentru calitățile sale vocale și scenice, Meat Loaf - al cărui nume de scenă face referire la construcția sa impunătoare – s-a bucurat de succes mondial în 1977 cu albumul său „Bat Out of Hell”.

În 2011, starul rock din anii 1970 a participat la reality show-ul pe care Donald Trump îl prezenta la acea vreme, „The Celebrity Apprentice”.

„Meat Loaf a fost un tip grozav”, a spus fostul președinte într-un comunicat. „Era inteligent, talentat, deschis și cald.”

Cu toate acestea, prietenia lor s-a înrăutățit când Meat Loaf a fost întrebat despre șansele miliardarului republican de a deveni președinte în 2016 și și-a exprimat îndoielile cu privire la idee.

Născut în Texas, cântărețul, Marvin Lee Aday în stare civilă, și-a făcut un nume în cinema pentru rolurile sale din musicalul „The Rocky Horror Picture Show” (1975) sau din filmul „Fight Club” (1999) de David Fincher.