Actorul şi fostul guvernator al statului California Arnold Schwarzenegger a fost implicat vineri după-amiază într-un accident rutier în cartierul Brentwood din Los Angeles, în urma căruia o femeie a ajuns la spital cu răni uşoare, a declarat purtătorul de cuvânt al actorului, potrivit BBC și DPA.

Arnold SchwarzeneggerFoto: Flickr

Accidentul, în care au fost implicate patru vehicule, s-a produs vineri în jurul orei 16:30 la intersecţia dintre Sunset Boulevard şi Allenford Avenue, a declarat ofiţerul Drake Madison, un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Los Angeles.

Paramedicii au transportat la spital o femeie care a suferit o lovitură în zona capului, potrivit unui comunicat al poliţiei.

Poliţia nu a dezvăluit identitatea persoanelor implicate în accident, care a fost raportat pentru prima dată de publicaţia online TMZ, şi nu a furnizat informaţii despre vehiculele implicate în coliziune. Un purtător de cuvânt al lui Schwarzenegger a confirmat că fostul guvernator al Californiei tocmai plecase de acasă şi se afla la volanului unui autoturism GMC Yukon, care a lovit o Toyota Prius.

Schwarzenegger nu a fost rănit şi a rămas la faţa locului, a spus purtătorul său de cuvânt. El era îngrijorat de starea femeii rănite, a verificat-o şi a vorbit cu pompierii şi cu poliţia, a precizat acesta.

"Nici alcoolul, nici drogurile nu sunt luate în considerare ca factori în această coliziune", a declarat poliţia din LA într-un comunicat. "Toate părţile implicate au rămas la locul accidentului. Nu vor fi făcute publice alte informaţii". Schwarzenegger nu consumase alcool, a declarat pentru Los Angeles Times purtătorul său de cuvânt, care a confirmat, de asemenea, că Jake Steinfeld din "Body by Jake" se afla şi el la locul accidentului. (Agerpres)