După ce piesa ''Envolver'' cântată de artista braziliană Anitta a devenit cea mai ascultată din lume, iată că şi videoclipul a strâns pe YouTube peste 140 de milioane de accesări, devenind cel mai vizualizat din întreaga lume după debut, a informat marţi platforma de streaming citată de EFE.

Anitta, EnvolverFoto: YouTube

Impresionantul număr a fost atins joia trecută, cu o zi înainte de recitalul reginei braziliene a muzicii pop la popularul festival Coachella, care a revenit în 2022 după doi ani de suspendare pentru a oferi una dintre versiunile sale cele mai latino, notează YouTube într-un un comunicat difuzat marţi.

"Înainte de prezentarea sa atât de aşteptată la Coachella, Anitta a cucerit un loc important: videoclipul său a obţinut peste 140 milioane de vizualizări, un adevărat fenomen care a străbătut întreaga lume", a declarat consilierul YouTube Music pentru America Latina, Walter Venicio.

Reţeaua socială adaugă că videoclipul a rămas pe primele locuri ale platformei muzicale timp de şapte săptămâni consecutiv.

Anitta a oferit vinerea trecută un spectacol de neuitat fanilor săi la festivalul californian, cu o interpretare explozivă a cântecului "Envolver", transmisă live în întreaga lume.

Potrivit YouTube, Anitta a atins această primă poziţie după ce, între 8 şi 14 aprilie, videoclipul a fost văzut de 17,7 milioane de ori, depăşind clipuri ale grupului de k-pop Bigbang, ale cântăreţului britanic Harry Styles şi ale indianului Yazin Nizar, citează Agerpres.