Tom Cruise a pilotat un elicopter cu care a aterizat pe un portavion american, o apariţie epică pe covorul roşu la premiera noului său blockbuster, „Top Gun: Maverick”, relatează The Hollywood Reporter și News.ro.

Tom Cruise a pilotat un elicopter pentru a ajunge la premiera „Top Gun: Maverick”Foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Vedeta de la Hollywood a povestit că realizarea acestui film a fost o situaţie „acum sau niciodată”.

Lungmetrajul Top Gun: Maverick, care vine la 36 de ani după lansarea filmului de succes din 1986, urmează să fie lansat în cinematografele din România pe 27 mai.

În această producţie, Cruise revine în rolul aviatorului american Pete Mitchell „Maverick”.

Printre vedetele din distribuţie se numără Miles Teller, Jennifer Connelly, Monica Barbaro, Val Kilmer, Jon Hamm şi Glen Powell.

Apariție spectaculoasă a lui Tom Cruise la premiera Top Gun: Maverick

După ce a aterizat şi a păşit pe portavionul USS Midway, în San Diego, California, actorul a mulţumit fanilor şi şi-a lăudat colegii din distribuţie.

„Acest moment a sosit, să-i văd pe toţi, fără măşti. E destul de epic”, a declarat el pentru Deadline cu ocazia acestui eveniment. „A fost cu adevărat acum sau niciodată”, a spus actorul descriind momentul în care se căuta o modalitate prin care „să spunem povestea asta”.

„M-am gândit că dacă e s-o facem, trebuie s-o facem acum”, a adăugat el.

„Filmul înseamnă foarte mult pentru mine, pentru cariera mea, pentru studio şi pentru public”, a precizat actorul care a lăudat echipa de filmare pe care a descris-o drept „un grup foarte talentat”.

Actorul a fost lăudat de colegii săi de platou, care l-au descris drept un „mentor şi prieten” care „vrea ca toată lumea să câştige”.

Maverick, un film sequel emoționant după 36 de ani

La sfârşitul lunii aprilie, Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, şi-a prezentat filmul Top Gun: Maverick de pe un avion aflat în zbor, în avanpremieră mondială, la festivalul CinemaCon din Las Vegas.

Noul film rămâne fidel reţetei care a stat la baza succesului primului Top Gun, cu scene intense de acţiune filmate la bordul unor avioane de luptă reale ale US Navy, precum şi cu un număr mare de referinţe la producţia din 1986.

Val Kilmer, care a jucat rolul rivalului „Iceman” în filmul iniţial, revine în Top Gun: Maverick, o performanţă deosebit de emoţionantă, deoarece actorul şi-a pierdut vocea în urma tratamentului pentru cancer de gât.

Lansarea Top Gun: Maverick a fost programată iniţial în iulie 2019, însă a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus, inclusiv după ce fusese reprogramată pe 26 iunie 2020.

Poți găsi mai multe știri din lumea filmelor și serialelor în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: