Vedeta pop din Barbados Rihanna şi rapperul american A$AP Rocky sunt deja părinţii primului lor copil, potrivit portalului TMZ citat de EFE și Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bebeluşul este un băieţel şi s-a născut pe 13 mai în Los Angeles, potrivit mai multor surse consultate de acest portal de ştiri despre vedete.

Rihanna şi A$AP Rocky şi-au făcut publică relaţia la sfârşitul anului 2020, iar în ianuarie au dezvăluit că aşteaptă primul lor copil printr-o şedinţă foto realizată la New York.

Revista People, care citează o sursă apropiată artistei, relevă că Rihanna se simte bine, că este „o mamă minunată" şi ambii artişti, în vârstă de 34 de ani, sunt foarte emoţionaţi că au devenit părinţi.

Rihanna, câştigătoare a unui premiu Grammy şi femeie de afaceri de succes, a fost văzută în ultimele luni într-o serie de ţinute foarte îndrăzneţe care îi lăsau burtica la vedere.

A$AP Rocky, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, este un artist de muzică rap care a câştigat mai multe premii BET de hip hop şi a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy.

Cântăreaţa şi femeia de afaceri are o avere de 1,7 miliarde de dolari, a anunţat vara trecută revista Forbes, Rihanna fiind astfel cea mai bogată muziciană de pe planetă.