Actorul american Bradley Cooper este de nerecunoscut în rolul muzicianului Leonard Bernstein, în viitorul său film produs de Netflix şi care va avea ca titlu "Maestro", relatează Agerpres care citează EFE.

Bradley Cooper si Carey MulliganFoto: Netflix

Primele imagini ale actorului originar din Pennsylvania şi în vârstă de 47 de ani în rolul lui Bernstein au fost postate marţi de Netflix pe contul de Twitter al platformei de streaming, însoţite de mesajul "de pe platoul (de filmare) la Maestro".

Este vorba de un film biografic despre viaţa compozitorului coloanei sonore a musicalului "West side story", care a fost co-scris şi regizat de însuşi Cooper şi care se va axa asupra relaţiei sentimentale a muzicianului cu soţia sa Felicia.

Platforma Netflix a publicat patru imagini, extrase din câteva scene ale filmului, în care actorul din "A star is born" (2018) apare cu un aspect îmbătrânit.

Filmul, în care va juca şi actriţa britanică Carey Mulligan, îi are ca producători pe Martin Scorsese şi pe Steven Spielberg, care a regizat recent pentru marele ecran o nouă versiune a musicalului "West side story".