​Amber Heard cu siguranţă nu îi poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru defăimare, după cum cere verdictul dat miercuri de un juriu american, a declarat joi avocata actriţei, relatează agenția AFP, citată de Agerpres.

Amber HeardFoto: Evelyn Hockstein / AP - The Associated Press / Profimedia Images

Johnny Depp a ieşit învingător din acest proces extrem de mediatizat, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că avocatul lui Depp a defăimat-o la rândul său pe actrița din „Aquaman”.

Întrebată de canalul NBC dacă clienta sa îi poate plăti lui Johnny Depp cei 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: „oh, nu, absolut nu”.

Avocata, care consideră că Amber Heard a fost „demonizată” de echipa de avocaţi a actorului, a spus că intenţionează să facă recurs la decizia juriului.

Amber Heard acuză jurații că nu au ținut cont de un „munte de dovezi”

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate lui Depp pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate.

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”.

Tribunalul din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul daunelor agravate la 350.000 de dolari, conform sumei maxime legale în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane de dolari suma datorată de Heard fostului ei soţ.

Amber Heard şi-a recunoscut „dezamăgirea inexprimabilă” într-un comunicat. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ”, susține ea.

Citește și: