Gabriela Dima, cea care a câștigat MasterChef România 2022, spune că ar vrea să investească marele premiu de 50.000 de euro pentru a-și deschide un studio de gătit.

Gabriela Dima a castigat MasterChef Romania 2022Foto: Facebook / MasterChef Romania

După o competiție strânsă cu Marco Genna, în finala MasterChef România 2022, sezonul opt, Gabriela Dima a reușit să-i convingă pe chefi că merită premiul cel mare.

„A fost foarte greu, dar a fost plăcut, în același timp. Cel mai greu, cel puțin dintre probe, eu detestam probele în care trebuia să facem un preparat la alegere. Îmi zburau o mulțime de rețete prin minte”, a spus Gabriela Dima, pentru ProTV.

Întrebată ce va face cu marele premiu, ea a spus că își dorește foarte mult să își deschidă un studio de gătit, pentru ca locuința sa să nu mai arate "ca un studio de filmări”.

Înainte de a veni la MasterChef, Gabriela Dima era cunoscută drept „Miss Friptură”. „Pe Instagram mă cheamă „misswellington”, care este un preparat bazat pe carne, pe mușchi de vită. Și, un prieten de-al meu a făcut o glumă cu „Miss Friptură”. Trebuia să mergem undeva și a întrebat „Vine și Miss Friptură?”. Și așa a rămas”, a explicat ea.

Gabriela Dima are 33 de ani și este media manager. Este creator de conținut și food influencer, pagina sa de Instagram fiind urmărită de peste 22.000 de oameni. Ea a fost diagnosticată cu leucemie acum câțiva ani, dar s-a vindecat.