Warner Bros a publicat prima fotografie cu Ryan Gosling care îl întruchipează pe Ken, iubitul bronzat și musculos al lui Barbie, una dintre cele mai populare păpuși din universul jucăriilor, scrie news.ro. Aceasta este cea de-a doua poză oficială cu un star din producția „Barbie”, după ce în luna aprilie actrița principală Margot Robbie a apărut într-o decapotabilă roz.

Ryan Gosling, "Only God Forgives"Foto: Hotnews

După publicarea la CinemaCon din aprilie a unei fotografii cu Margot Robbie în rolul principal, Warner Bros a lansat miercuri o imagine cu Ryan Gosling, care îl va întruchipa pe Ken.

Binecunoscutul actor canadian are părul blond platinat şi poartă o vestă denim, deschisă care îi dezvăluie abdomenul bine lucrat, într-un decor roz care aminteşte de universul Barbie.

Ryan Gosling a atras atenția criticilor de film după ce a jucat rolul principal în drama romantică „The Notebook” și a fost nominalizat la Premiile Oscar de două ori după interpretările din peliculele „Half Nelson” și „La La Land".

Când va fi lansat filmul „Barbie”

Filmul „Barbie" va fi realizat de cineasta Greta Gerwig, care a regizat şi „Lady Bird" şi „Fetele doctorului March". Producţia proiectului a debutat anul acesta la Londra.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 21 iulie 2023.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter în 2020, Margot Robbie a vorbit despre acest lungmetraj, promiţând că nu va semăna cu nimic din ceea ce se aşteaptă.

„Ceva în genul Barbie. Oh, Margot o să joace Barbie, ştiu la ce să mă aştept. Dar scopul nostru este că, indiferent de ceea ce te gândeşti, îţi va oferi ceva complet diferit. Lucrul la care nu te aşteptai", a spus Margot Robbie.

Margot Robbie a mai jucat în „Suicide Squad”, „Bombshell” și „Once Upon a Time in... Hollywood”.