Actorul american Tom Hanks a fost filmat miercuri în timp ce le spunea furios fanilor să se dea la o parte, după ce soția sa, Rita Wilson, s-a împiedicat în momentul în care cei doi au fost înconjurați de admiratori la ieșirea dintr-un restaurant din New York, relatează BBC.

Tom HanksFoto: Abc-Jimmy Kimmel Live / Zuma Press / Profimedia Images

În timp ce ieșeau dintr-un restaurant și se îndreptau spre o mașină care îi aștepta, starul american Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson au fost abordați de mai mulți fani, care le-au cerut să facă selfie-uri.

În înregistrarea care a apărut pe internet, un agent de securitate este văzut cum le deschide calea starului de la Hollywood și soției sale pentru a trece printre fani.

Apoi, Tom Hanks se întoarce spre admiratori după ce aceștia s-au apropiat prea mult de soția lui și au făcut-o să se împiedice din greșeală.

Tom Hanks își ridică mâinile în aer și țipă nervos că aceea este soția lui și că trebuie să se dea înapoi, apoi cei doi s-au îndreptat spre mașină.

Fanii și-au cerut scuze pentru incident

Mai mulți fani și-au cerut scuze imediat după incident.

„Îmi pare rău pentru asta, Tom", spune un fan în timp ce Tom Hanks și Rita Wilson se îndreptau spre mașină.

Tom Hanks este al doilea actor de la Hollywood care i-a luat apărarea în public soției sale în ultimele luni, după altercația lui Will Smith cu Chris Rock la Premiile Oscaruri.

Cu o zi în urmă, o altă înregistrare cu Tom Hanks a circulat intens pe internet în care se vedea cum îi tremură necontrolat mâinile.