Familia regală britanică sărbătoreşte Ziua Tatălui. Duminică, pe contul ducilor de Cambridge a fost publicată o fotografie cu prinţul William în compania celor trei copii, George, Charlotte şi Louis.

HotNews.roFoto: Hotnews

Viitorul rege al Angliei şi cei doi prinţi şi prinţesa apar surâzători, în vacanţă în Orientul Mijlociu, mai exact în Iordania, potrivit revistei People, citează News.ro. Tânărul Louis este pe umerii tatălui, în timp ce copiii mai mari îi stau de-o parte şi de alta.

„Dorim o sărbătoare fericită tuturor taţilor şi bunicilor din toată lumea”, declară ducele şi ducesa de Cambridge în mesaj.

Publicarea acestei fotografii precede un alt eveniment pentru familia regală: 40 de ani ai prinţului William, pe care îi va împlini marţi.

Cu aceeaşi ocazie, Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, ducesa de Cornwall, au făcut publice trei fotografii de familie.

Pe contul The Royal Family a fost publicată o fotografie cu regina Elisabeta a II-a în tinereţe, surâzătoare, alături de tatăl ei, regele George al VI-lea, în 1946.