Mama actorului Patrick Swayze a vorbit despre boala fiului sau, recent diagnosticat cu o forma grava de cancer la pancreas, relateaza The Mirror. Patsy Swayze, in varsta de 81 de ani, a dezvaluit ca actorul din Dirty Dancing este hotarat sa invinga boala si raspunde bine la tratament.

"Are o inima mare si este o persoana buna si generoasa. Nu merita acest destin", a declarat mama actorului, cunoscuta publicului american pentru cariera sa de coregraf. "Mi se frange inima sa-l vad suferind in acest mod", a spus Patsy, precizand ca actorul rezista si primeste cel mai bun tratament.

Medicii care l-au consultat pe Swayze spun ca pe actorul american, in varsta de 55 de ani, il asteapta o lupta grea, cancerul de pancreas fiind una dintre cele mai grave forme de cancer, cu doar 5% sanse de supravietuire.

Saptamana trecuta, mai multe publicatii au anuntat ca vedeta se zbate intre viata si moarte intr-un spital din California si nu mai are decat cinci saptamani de trait. Vestea a fost infirmata insa de purtatorul de cuvant al actorului care a precizat ca Swayze raspunde bine la tratament.