Solistul formatiei Holograf este candidatul Partidului Ecologist Roman (PER) la Primaria Sectorului 1. Anuntul a fost facut de presedintele partidului, Danut Popp, la Craiova. Dan Bittman este membrul al ecologistilor de doi ani. Daca anuntul oficial de candidatura se va concretiza, el are toate sansele sa urce pe aceeasi scena alaturi de Compact pentru o cauza nobila, ecologia.

"Bomba pe care o vom lansa pe piata saptamana viitoare este Dan Bittman, care va fi candidatul nostru la Primaria Sectorului 1. El este ecologist de multa vreme, iar de doi ani este si ecologist cu adeziune. Saptamana viitoare va fi lansat oficial pentru Primaria Sectorului 1", a declarat Danut Popp.

Presedintele ecologistilor a mai dezvaluit un secret al campaniei electorale, imnul, care va fi compus special de catre formatia Compact. Trupa lucreaza in aceasta perioada pentru a finaliza cantecul electoral.

"Dan Bittman nu este singurul din acest segment care este ecologist. Ecologisti de cand se stiu sunt si toti membrii trupei Compact, care vor fi alaturi de noi", a mai precizat presedintele PER.

Trupa Compact va sustine si concerte in tara in sprijinul campaniei electorale a ecologistilor.