La două luni de când Shakira și Gerard Pique s-au despărțit, fotbalistul Barcelonei a prezentat-o deja pe noua sa iubită, Clara Chia Marti, o tânără de 23 de ani, părinților săi și celor doi copii pe care îi are împreună cu solista columbiană, potrivit publicației spaniole La Razon.

Shakira si PiqueFoto: Manu Fernandez / AP - The Associated Press / Profimedia

Presa din Spania scrie despre noua iubită a lui Gerard Pique că seamănă izbitor cu fosta parteneră a fotbalistului, după ce publicația The Sun a publicat o poză cu tânăra Clara Chia Marti, cu care fundaşul echipei de fotbal FC Barcelona a început o relație.

Mass-media sugerează că tânăra de 23 de ani are trăsături asemănătoare cu Shakira, inclusiv păr lung și blond.

Gerard Pique vrea să-și oficializeze relația cu Clara Chia Marti și de aceea fotbalistul deja ar fi prezentat-o părinților săi și celor doi copii, Sasha și Milan.

Iar această situație nu ar fi tocmai pe placul cântăreței columbiene Shakira, care plănuiește să ridice un zid între proprietățile ei și ale foștilor socri, deoarece acestea sunt foarte apropiate.

"El a prezentat-o deja părinților lui, problema este că părinții lui trăiesc aproape.... Shakira locuiește într-o casă, există o piscină și apoi casa părinților lui Pique. Deci Shakira vrea să construiască un zid pentru a evita să-și vadă socrii și pe Clara'', a spus una dintre gazdele emisiunii spaniole Chisme No Like, care face senzație pe internet.

Cine este noua iubită a lui Pique

Presa spaniolă speculează că Pique, în vârstă de 35 de ani, și Clara Chia Marti s-au întâlnit prima dată pe vremea când tânăra studia la Facultatea de Publicitate și Relații Publice și lucra la un club de noapte din Barcelona.

Apoi, cei doi s-ar fi întâlnit din nou la compania Kosmos, compania deținută de Pique, unde tânăra iubită ar lucra în cadrul departamentului de relații publice, potrivit presei iberice.

O sursă apropiată de Clara a declarat pentru publicația The Sun că Pique și tânăra se întâlnesc de luni de zile.

La începutul lunii iunie, cântăreața columbiană Shakira și fundașul FC Barcelona ​​Gerard Pique au anunțat printr-o declarație transmisă de agenția lor de PR că se despart, după o relație de 11 ani, conform Reuters.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, și Pique, în vârstă de 35 de ani, au început relația în 2011 și au doi copii - Sasha, de 7 ani, și Milan, în vârstă de 9 ani.