Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, a cerut divorțul de vedeta din „Rocky” după 25 de ani de căsnicie, relatează Insider.

Sylvester Stallone si sotia sa, Jennifer FlavinFoto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Documente depuse în instanță și obținute de jurnaliștii de la revista People arată că Flavin îl acuză pe soțul ei de ascunderea unor bunuri materiale.

Ea îl mai acuză pe actor că „s-a angajat în disiparea intenționată, epuizarea și/sau irosirea activelor matrimoniale cu efecte economice adverse” asupra patrimoniului familiei.

„Îmi iubesc familia. Ne ocupăm de aceste probleme personale pe cale amiabilă și în privat”, a declarat Stallone într-un comunicat remis celor de la Insider.

Flavin a spus la rândul ei pentru revista People că „deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui mereu cei peste 30 de ani de relație pe care i-am împărtășit și știu că amândoi suntem dedicați fiicelor noastre frumoase”.

Sylvester Stallone și soția sa au trei fiice împreună

Flavin, în vârstă de 54 de ani, și Stallone, 76, s-au întâlnit în 1988, având o relație de 6 ani înainte ca vedeta din Rocky să se despartă de fostul model.

Flavin a relatat ulterior că a aflat de la agentul ei că actorul a avut o aventură.

Cei doi s-au împăcat în 1995 și au avut primul lor copil împreună, Sophia Stallone, în 1996, căsătorindu-se un an mai târziu.

Cuplul are alte două fiice: Sistine, în vârstă de 24 de ani, și Scarlet, 20. În luna mai Stallone și Flavin au sărbătorit 25 de ani de căsnicie.

În ultimele săptămâni Stallone a distribuit mai multe mesaje agresive pe rețelele de socializare, cerându-i în termeni duri producătorului Irwin Winkler, cel care deține drepturile de autor pentru franciza „Rocky”, să i le acorde pentru a le lăsa moștenire copiilor săi.

Nu este clar dacă acestea au legătură cu problemele financiare invocate de Flavin în cererea de divorț.