În spațiul public a apărut miercuri informația conform căreia Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze în cursul zilei de joi (n.r. 8 septembrie), după doar un an de mariaj.

Simona HalepFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Update 18:55:Toni Iuruc a confirmat până la urmă că nu va mai fi soțul Simonei Halep, cei doi hotărând să divorțeze după mai puțin de un an de mariaj.

Contactat de Fanatik.ro, omul de afaceri a comentat informația apărută în Prosport.

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment” - Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Simona și Toni au efectuat ceremonia civilă anul trecut, în data de 15 septembrie.

„Nu comentez, nu pot să comentez”, a precizat Nicolae Halep, fratele Simonei, tot pentru Fanatik.

La jumătatea verii acestui an, a apărut în spațiul public informația conform careia Halep și Iuruc vor face nunta pe 13 noiembrie 2022. În lumina noilor zvonuri, rămâne de văzut dacă aceasta va mai avea sau nu loc.

Cine este Toni Iuruc

În vârstă de 43 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.

De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la "Fratelli" din Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani (mariajul a durat undeva la zece luni).

Conform Fanatik, milionarul de 43 de ani deține mai multe firme (șase), una dintre acestea fiind de publicitate (în 2008, prin firma sa AdVenture, a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei).

De asemenea, Toni câștigă bani frumoși din chirii (undeva la 100.000 de euro lunar), acesta deținând mai multe clădiri de birouri în Capitală.