„Loving Adults / Adulți iubitori” este filmul #1 dintre cele de altă limbă de pe Netflix. Urmărind un cuplu care părea a nu duce lipsă de nimic până la o întorsătură a sorții, urcase în topuri în nu mai puțin de 55 de țări în prima săptămână, iar acum o duce și mai bine.

Christian și Xenia, adulți îndrăgostiți în „Loving Adults”Foto: captura Netflix

În centrul acțiunii se află Christian (Dar Salim) și Leonora (Sonja Richter). Ei au un fiu și aparent duc o viață perfectă împreună. Mai mult – băiatul lor a primit vestea că a trecut cu bine peste o boală de lungă durată. Cu alte cuvinte, viitorul pare mai luminos ca niciodată.

Dar Leonora își vede soțul la o petrecere alături de o femeie mai tânără, o arhitectă cu numele de Xenia. Filmul începe să arate ca o poveste veche de când lumea. Doar că Leonora ia o decizie chiar în acel moment. Femeia care și-a sacrificat cariera pentru dragoste se hotărăște să nu fie ea cea lăsată în urmă.

„Pentru mine, Loving Adults este sumbru și complicat, dar totuși sexy, despre lucrurile cumplite pe care bărbații și femeile le pot face celorlalți, dacă sunt împinși la extrem. Este despre linia foarte subțire dintre dragoste și ură - și despre cum gelozia și amărăciunea ne pot aduce tot ce-i mai rău”, a scris regizoarea Barbara Rothenborg în comunicatul distribuit la lansarea filmului.

„Loving Adults” are aprecieri asemănătoare pe marile platforme de specialitate: 64% pe Rotten Tomatoes și 6,4/10 la IMDb.

Surse: BGR