​​Actorul american Nicolas Cage a devenit din nou tată, acesta botezându-și fiica în onoarea unuia dintre cei mai emblematici regizori din istoria cinematografiei americane, care se întâmplă să fie și o rudă a sa, anunță revista People.

Nicolas CageFoto: Dia Dipasupil / Getty Images / Profimedia

Cage, în vârstă de 58 de ani, a devenit tată pentru a treia oară însă acesta este primul său copil cu actrița Riko Shibata, în vârstă de 27 de ani. Shibata este a cincea soție a emblematicului actor de la Hollywood.

Cei doi anunțaseră în luna ianuarie că așteaptă un copil.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru revista People că aceasta, o fiică, s-a născut miercuri la Los Angeles. Cuplul a numit-o Augusta Francesca Coppola Cage. Pe linia paternă Cage este nepotul legendarului regizor american Francis Ford Coppola, în onoarea căruia se pare că și-a botezat noua fiică.

„Nicolas și Rico sunt încântați să anunțe nașterea fiicei lor. Mama și fiica se simt bine”, a spus apropiatul familiei.

Actorul american mai are doi copii mai mari, Kal-Elah, în vârstă de 16 ani, și Weston, în vârstă de 31 de ani.

Nicolas Cage se declară un familist convins

Într-un interviu acordat anul acesta, Cage a dezvăluit de ce a refuzat să joace rolul lui Neo în trilogia originală „Matrix” dar și cel al lui Aragorn în franciza originală „Stăpânul Inelelor”.

Cage, unul dintre cei mai emblematici actori de la Hollywood și fața unora dintre cele mai populare meme-uri de pe internet, s-a declarat înainte de toate un tată și un familist convins.

„În primul și în primul rând... nu există nicio versiune din viața reală în care Nic Cage nu vrea să petreacă timp cu copiii săi”, a declarat el într-un interviu exclusiv acordat revistei People în luna aprilie, adăugând că „nu există nicio versiune a lui Nic Cage care nu a pus familia deasupra carierei”.

„Am refuzat Stăpânul Inelelor și Matrix fiindcă nu voiam să merg în Noua Zeelandă pentru trei ani sau în Australia pentru trei ani fiindcă aveam nevoie să fiu acasă cu fiul meu Weston”, a explicat el.

Cage a fost însă de acord să meargă în Croația pentru filmările la The Unbearable Weight of Massive Talent, mult așteptatul său film ce a avut premiera internațională pe 21 aprilie.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe vești din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: