Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial în cursul zilei de joi la un birou notarial din nordul Bucureștiului.

Toni Iuruc și Simona HalepFoto: Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Divorț pe cale amiabilă - Ce se va întâmpla cu averile celor doi

Conform Fanatik.ro, cei doi au ieșit zâmbitori din biroul notarial, la scurt timp după ce au semnat oficial actele de divorț.

Cei doi nu au oferit vreo declarație după semnarea actelor. Simona și Toni au ales să se despartă pe cale amiabilă.

Conform sursei citate, Halep și Iuruc nu au pretenții financiare de împărțire a bunurilor după acest divorț, fiecare urmând să meargă mai departe cu banii câștigați pe cont propriu de-a lungul timpului.

„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus Toni Iuruc înainte de a semna actele de divorț, conform Fanatik.

Mariajul cu Toni Iuruc a durat mai puțin de un an

Simona și Toni au făcut ceremonia civilă anul trecut, în data de 15 septembrie. La jumătatea verii acestui an, a apărut în spațiul public informația conform careia Halep și Iuruc vor face nunta pe 13 noiembrie 2022, însă aceasta nu va mai avea loc.

Cine este Toni Iuruc

În vârstă de 43 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.

De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la "Fratelli" din Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani (mariajul a durat undeva la zece luni).

Conform Fanatik, milionarul de 43 de ani deține mai multe firme (șase), una dintre acestea fiind de publicitate (în 2008, prin firma sa AdVenture, a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei).

De asemenea, Toni câștigă bani frumoși din chirii (undeva la 100.000 de euro lunar), acesta deținând mai multe clădiri de birouri în Capitală.