În volumul imens de conținut pe care Netflix îl pune la bătaie în fiecare săptămână, e imposibil pentru abonați să rețină fiecare titlu. Dar o producție care intră în Top 10 pe locul 3 încă din primele zile, iar după două săptămâni rezistă în 55 de țări, nu putea să treacă neobservată.

Creaturi de coșmar în „Imperfecții”Foto: captura Netflix

„The Imperfects / Imperfecții” are un subiect nu tocmai original: „trei amărâți – rebuturi lamentabile ale unui experiment științific ratat – fac echipă în căutarea Savantului Nebun care l-a efectuat și l-a transformat pe fiecare dintre ei în ceva care nu mai este tocmai uman”, scrie Netflix.

Primul sezon, cu 10 episoade, se bucură de o audiență de 79% pe Rotten Tomatoes, având un scor de 6,3/10 la IMDb. „Toată lumea se uită la The Imperfects”, a scris cineva pe Twitter. Iar altul l-a completat: „Netflix, să faci bine să continui cu The Imperfects”.

În săptămâna 5-11 septembrie, The Imperfects a fost pe Netflix serialul de limbă engleză #3 pe plan global. A adunat peste 24 de milioane de ore de vizualizare. În prezent este pe locul 8 la seriale, inclusiv în România.

Sursa: BGR