​Cântăreața columbiană Shakira a vorbit pentru prima dată despre „perioada dficilă” prin care trece după ce s-a despărțit de fotbalistul Gerard Pique, cu care a avut o relație de 11 ani, pentru revista Elle, relatează Tyla.

Cântăreața ShakiraFoto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

La începutul acestui an, cuplul a confirmat oficial că a decis să se despartă, lucru care a fost "incredibil de dificil" pentru întreaga familie, a mărturisit Shakira, care are doi copii împreună cu Pique, Milan de 9 ani și Sasha în vârstă de 7 ani.

Shakira spune că se află în ”cel mai întunecat moment”, notează Marca.

"Au fost zile în care a trebuit să adun bucăți din mine de pe jos.

"Și singura modalitate de a face asta cu adevărat, a fost prin muzică. Pentru a mă pune la loc și pentru a mă vedea în oglindă pentru că sunt mamă și că copiii mei depind de mine."

Acestea sunt primele declarații ale Shakirei după ce presa din întreaga lume a scris despre despărțirea celor două vedete.

”Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când am abordat această situație într-un interviu", a spus Shakira pentru Elle Magazine.

"Am rămas tăcută și am încercat doar să procesez totul".

Shakira se plânge de paparazzi

Cântăreața columbiană mărturisește că este foarte greu de vorbit despre situația prin care încă trece, precizând că este dificil și pentru cei doi copii pe care îi are împreună cu jucătorul Barcelonei.

"Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Și nu există un loc unde să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case.

"Nu putem să ne plimbăm în parc ca o familie obișnuită sau să mergem să mâncăm o înghețată sau să facem orice activitate fără ca paparazzi să ne urmărească".

Shakira a încercat să ascundă despărțirea de Pique față de cei doi copii, însă din cauza faptul că mereu se află sub lupa presei, nu a reușit acest lucru, povestind că micuții aud la școală de la colegii lor știri „neplăcute” despre părinții lor și acest lucru îi afectează.