Actorul Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară, după ce soţia sa Hilaria a născut o fetiţă care se va numi: Ilaria Catalina Irena, transmite News.ro. Fetiţia este al şaptelea copil al cuplului, Alec Baldwin mai având o fată din căsătoria cu Kim Basinger.

Hilaria si Alec BaldwinFoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hilaria a postat un filmuleţ pe Instagram, în care a scris: "Este aici! Suntem foarte fericiţi să vă prezentăm micuţul nostru vis devenit realitate".

Fosta instructoare de yoga de 38 de ani şi actorul, în vârstă de 64 de ani, sunt deja părinţii lui Carmen, 8 ani, María Lucía, 13 luni, şi ai lui Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani, Eduardo, 18 luni.

Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, Ireland, cu fosta soţie Kim Basinger.

Hilaria şi Alec Baldwin sunt căsătoriţi de 10 ani.

Biroul Federal de Investigații din SUA a confirmat în această vară că Alec Baldwin a apăsat pe trăgaciul armei cu care regizoarea Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe platoul de filmare a filmului western „Rust” în urmă cu aproape un an.

Actorul american a spus că se așteaptă ca nimeni să nu fie inculpat în urma incidentului și că a angajat un detectiv particular pentru a stabili responsabilitățile în acest caz,