Duminica (9 martie) a fost Lasata Secului. Cu aceasta ocazie, casa de discuri RBA a realizat un sondaj in randul artistilor legat de postul Pastelui. Parerile artistilor cu privire la acest post le gasiti in articol.

Elena (Etnic), Foto: RBA

Elena (Etnic): "As vrea sa tin tot Postul, insa nu stiu daca am sa pot...depinde de ispite. Anii trecuti, cand eram in Piatra Neamt tineam tot postul si mergeam la biserica miercurea, vinerea si duminica."

Roxana (Etnic), Foto: RBA

Roxana (Etnic): "Nu pot sa tin tot postul , caci am nevoie de energie pentru a face fata programului incarcat pe care-l avem, insa voi tine post, ca in fiecare an, in Saptamana Mare."

Kristine, Foto: RBA

Kristine: "Nu obisnuiesc sa tin post. Ador bomboanele de ciocolata care contin lapte, asa ca daca as putea sa ma abtin de la carne, la bomboane n-as putea renunta nici macar pentru o zi."

Morosanu, Foto: RBA

Morosanu: "N-am tinut niciodata post , caci sunt tare pofticios. Cum vad carne frageda, nu ma pot abtine...asa ca nu voi tine post nici de data aceasta. Cred ca ii mai grav sa pacatuiesti cu gandul decat cu fapta."

Haiducii, Foto: RBA

Catalin (Haiducii): "La fiecare sarbatoare mare, respectiv Paste si Craciun, tin ultimele doua saptamani post si merg la biserica sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, pentru ca asa am fost educat. In plus, postul este bun si pentru detoxifierea organismului."

Cristi (Haiducii): "Anul acesta vreau sa tin tot Postul. Asa simt. Pana acum tineam doar miercurea, vinerea si Saptamana Mare."

Oana (Romancutze), Foto: RBA

Oana (Romancutze): "Eu cred ca e pacat ce scoti din gura, nu ce bagi in gura, asa ca de la alimente nu ma voi abtine, dar voi incerca sa fiu mai intelegatoare cu cei din jur si sa nu-i mai bat la cap."

Alexandra (Hora), Foto: RBA

Alexandra (Hora): "Tin ultimele doua saptamani, pentru ca la cata energie consum in concerte, repetitii sau filmari, probabil n-as rezista daca as tine tot Postul."