A fost lansat primul teaser pentru continuarea clasicului "A Christmas Story" din 1983, care promite să fie o călătorie nostalgică pe calea amintirilor, transmite CNN, citat de News.ro.

A Christmas Story Christmas, scenaFoto: captura tv

Cei mai mulţi ar fi de acord că nu este Crăciun fără o vizionare repetată a clasicului "A Christmas Story" din 1983, iar anul acesta există un motiv în plus de bucurie.

Luni, a fost lansat primul teaser pentru viitoarea continuare, "A Christmas Story Christmas", şi promite să fie o călătorie nostalgică pe calea amintirilor.

Noul film îl urmăreşte pe Ralphie Parker, un Ralphie Parker acum adult, protagonistul blond interpretat din nou de actorul Peter Billingsley.

În clip, se vede o stradă Cleveland Street înzăpezită, înainte ca aparatul de filmat să urmărească casa Parker, unde sunt văzute din nou obiecte îndrăgite - inclusiv un abajur familiar, acum puţin deteriorat.

În timp ce sunt auzite fragmente iconice de dialog din filmul original - cum ar fi strigătuș tânărului Randy ("Nu-mi pot lăsa braţele jos!") - este prezentată pentru scurt timp o fotografie cu adorabilul Ralphie şi prietenii săi.

Teaserul se încheie cu un prim-plan al lui Ralphie adult, încă cu ochii albaştri şi cu ochelari, în timp ce zâmbeşte pentru cameră.

"A Christmas Story Christmas" are premiera la HBO Max pe 17 noiembrie.

Printre alţi actori care îşi reiau rolurile iconice se numără Ian Petrella, în rolul lui Randy, precum şi Zack Ward, originalul Scut Farkus.

În trecut au mai fost făcute încercări de a reveni în lumea filmului şi au inclus filme de televiziune, o continuare în cinematografe în 1994 cu Kieran Culkin, o continuare direct pe video şi un musical.