Noua listă mărește și mai mult oferta platformei pentru aglomerata lună octombrie, în care au și debutat seriale ca „Glitch” (sud-coreean) și sezonul al treilea din savuroasa comedie „Derry Girls”, sau filme ca „Mr. Harriganʼs Phone” (adaptare după Stephen King, maestrul spaimei).

Lady Lesso (Charlize Theron) în School for Good and EvilFoto: Netflix

Cel mai vizionat va fi „The School for Good and Evil / Școala pentru bine și rău”, un film fantastic în care joacă Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie și Charlize Theron. Drept dovadă, este deja în România și în alte 57 de țări pe locul 1 în Top 10 filme, chiar dacă scorul pe IMDb nu este deloc grozav: 5,9/10.

Filmul este o adaptare a seriei de cărți cu succes internațional scrise de Soman Chainani și povestește despre o școală magică pentru viitori eroi și răufăcători. În noua manieră Netflix, pe lângă debutul pe platformă joacă și într-o serie de cinematografe din SUA.

„În satul Gavaldon, Sophie și Agatha sunt cele mai bune prietene, deși cât se poate de diferite. Sophie, o țesătoare cu plete aurii, visează să scape de viața searbădă și să devină o prințesă, iar Agatha are toate trăsăturile unei adevărate vrăjitoare. Într-o noapte cu Lună sângerie, o forță puternică le transportă în Școala pentru Bine și Rău – iar povestea începe cu adevărat”, scrie Netflix.

Școala este condusă de caustica, dar superba Lady Lesso (Charlize Theron). Printre elevi se numără și copii ai unor personaje celebre, ca Vrăjitoarea cea Rea și Captain Hook, dar și fiul regelui Arthur.

În cele din urmă, apare o „figură sinistră”, care amenință să distrugă nu numai școala, ci și întreaga lume. Toată suflarea de la „falsa Hogwarts” trebuie să se pună cu ea.

Celelalte patru titluri sunt mai jos, Printre ele se numără noile episoade din sezonul al treilea din „Love Is Blind / Dragoste pe nevăzute”, serial din strategia companiei de a lansa tot mai multe producții proprii.

-The Green Glove Gang / Banda mănușilor verzi”

-Love Is Blind: Season 3 (deja locul 10 în România și locul 3 pe plan global!)

-Notre-Dame

-The Stranger / Străinul din umbră

Surprinzător, în Top 10 filme în România a intrat „Gothika”, o producție cu Hale Berry care a făcut multă vâlvă la vremea lansării în 2003. Poate că e o dovadă că mulți cinefili de la noi știu să aprecieze calitatea și s-o recomande generației tinere.

Surse: BGR, FlixPatrol