Pentru a doua oară în această săptămână, Madonna și-a șocat la propriu fanii, de data aceasta, distribuind o serie de fotografii topless pe Instagram, scrie joe.co.uk

HotNews.roFoto: Hotnews

Fotografiile fac parte din cea de-a 30-a aniversare a celui de-al cincilea album al ei, Erotica, care a fost lansat în octombrie 1992, împreună cu prima ei carte, intitulată SE.X.

„Acum treizeci de ani am publicat o carte numită S.E.X. pe lângă fotografiile cu mine goală. Erau fotografii cu bărbați care sărutau bărbați, femei sărutând femei și eu sărutând pe toată lumea", a scris Madonna pe Instagram.

La acea vreme, odată cu albumul Erotica au fost lansate șase single-uri, inclusiv „Deeper and Deeper”, „Bad Girl”, „Fever”, „Rain” și „Bye Bye Baby”. Deși a avut mai puțin succes decât albumele anterioare, a ajuns pe locul doi în Billboard 200 din SUA și s-a vândut în peste șase milioane de copii în întreaga lume.

În timp ce fanii au fost destul de șocați de postările Madonnei, mulți s-au grăbit să o laude pe cântăreață, unul scriind pe Twitter: „O iubesc pe Madonna, ea încă poate face tot ce își dorește”. În timp ce altul a spus: „Aș vrea ca, odată ajuns la 64 de ani, să arăt atât de bine”.